ΕΓΩ.......

Η φωτογραφία μου
Καπου εκει στον κόσμο.., ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, Greece
και όπως όλοι ετσι και γω....είμαι στον κόσμο μου! Στη δική μου σφαίρα, ατμόσφαιρα και στρατόσφαιρα! Κοινώς "εχω μπεί σε τροχιά"..οχι γιατι ήθελα απαραίτητα..αλλά ίσως γιατι με βάλανε!ετσι λοιπόν καθισμένη αναπαυτικά πάνω στη μαγική μου ιπτάμενη σκουπα (γιατι εγω ναι...με "σκουπα" επελεξα να σεργιανίσω τον κόσμο) και μελετώντας ξόρκια και συνταγές με μαντζούνια για να κάνω τον "κόσμο" μου καλύτερο, σας καλωσορίζω!!!! Σημείωση μου: Για να "πουλήσεις" πνεύμα,πρέπει να το χείς!......Lilith

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

"Απολογισμός έτους"......



....απολογισμός???? ήρθε η ώρα να "κάνουμε ταμείο"???...τι πληρώσαμε, τι χρωστάμε...τι μας πλήρωσαν, τι μας ξεπλήρωσαν κι αν μας χρωστάνε ακόμα βρε αδερφέ......! αντε λοιπόν.....αφου μας πρέπει...ας τον τιμήσουμε!

...χρονιά ....δεν την λες κακή! αφού οι γεύσεις που άφησε πιο πολύ γλυκίζουν παρά πικραίνουν την γλώσσα της ψυχής...!

χρονιά ...ξεκαθαρίσματος, κλεισίματος λογαριασμών, εκκρεμοτήτων, δυναμικών επιστροφών, καταστροφών η τουλάχιστον κάποιων που έμοιαζαν ετσι.

Χρονιά αποκαθηλώσεων...μα πάνω ....ΠΑΝΩ απο όλα ξεσκαρταρίσματος..! οι τελευταίοι ειδικά μήνες ήταν αυτοί που έβαλαν σφραγίδα στο ποιος κοιτάει την πόρτα και γιατί....! ποιος έχει μαλλιά, ουρά και κέρατα ενώ ήθελε να φαντάζει αλλιώς....!οι φούσκες έσκασαν...οι μάσκες έπεσαν και ας έμειναν κολλημένες πάνω στα μούτρα στολισμένα υποκρισία και ψέμα!

θέλω να πάρω μαζί μου τα πάντα...και ότι με πλήγωσε και οτι με ανάστησε...! το πρώτο για να μου θυμίζει πως μυρίζει η απώλεια και ο θάνατος και να μείνω μακριά απο την συντροφιά του...και το δεύτερο....για να μου δείχνει πως είναι να κάνεις ΑΥΤΟ που νοιώθεις!!!!!!!!!

Έχω λοιπόν να ευχηθώ......σε όσους κάθομαι στο λαιμό....ας πιουν απ' οτι πίνουν και λίγο παραπάνω...σε ενα coctail με σόδα και ξύδι....και ας κάνουν και μια στροφή.... γιατί η μούρη τους μας προκαλεί μια ανακάτεψη....!

Σε όσους με συμπαθούν ..να λάβουν ότι τους αξίζει.....

Και σε όσους με αγαπούν....να ναι όλοι οι "δρόμοι" τους ανοιχτοί  για τη νέα χρόνια..! να βρουν τη  δύναμη  να κάνουν τις ανατροπές τους.... γιατί είναι όμορφο.....όταν ΜΑΣ ξεπερνάμε για πάρτη μας...!!!!!!

να χαιρόμαστε ότι πραγματικά αγαπάμε.......! 

Καλή χρονιά....


4 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά Βικάκι!!!!!!! Όλα πάνε καλά όταν εμείς το θέλουμε να πάνε κι όταν έχουμε ανοιχτές κεραίες, αντιλαμβανόμαστε τα παράσιτα στο σήμα και το καθαρίζουμε όταν χρειάζεται!!!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη μας χρονιά Τατιάνα μου! ...απο παράσιτα στο σήμα μας άλλο τίποτα...για αυτό εμεις εκπέμπουμε...ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ!
    φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αντιπροσωπευει πληρως φιλεναδα και το ξερεις αυτο, καλη χρονια να εχουμε...καλυτερη να ειναι...με ονειρα που επιτελους να πραγματοποιησουμε...φιλακια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ειναι...μας το χρωστάει...αλλωστε ζωδιακά....θα είναι πύρινη..(με την καλή εννοια)!!!

      Διαγραφή

.....μπήκαν σε τροχια......!!!