ΕΓΩ.......

Η φωτογραφία μου
Καπου εκει στον κόσμο.., ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, Greece
και όπως όλοι ετσι και γω....είμαι στον κόσμο μου! Στη δική μου σφαίρα, ατμόσφαιρα και στρατόσφαιρα! Κοινώς "εχω μπεί σε τροχιά"..οχι γιατι ήθελα απαραίτητα..αλλά ίσως γιατι με βάλανε!ετσι λοιπόν καθισμένη αναπαυτικά πάνω στη μαγική μου ιπτάμενη σκουπα (γιατι εγω ναι...με "σκουπα" επελεξα να σεργιανίσω τον κόσμο) και μελετώντας ξόρκια και συνταγές με μαντζούνια για να κάνω τον "κόσμο" μου καλύτερο, σας καλωσορίζω!!!! Σημείωση μου: Για να "πουλήσεις" πνεύμα,πρέπει να το χείς!......Lilith

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Αγαπημένε μου Αγιε Βασίλη......

.....εντάξει κατανοώ πως δεν ήμουν και απο τα καλύτερα παιδιά τον χρόνο που μας πέρασε, αλλά ίσως θα πρεπε να κάνεις μια προσπάθεια να με καταλάβεις και να μου φέρεις και μένα αυτά που θα γράψω φέτος στο γράμμα μου! Κάθε χρόνο μέχρι τα 5 μου σε περίμενα με αγωνία και ήξερα οτι θα έφερνες ακριβώς αυτό που επιθυμούσα και ας μην το'χα ζητήσει ποτέ!!!
Απο τα 5 μου και μετά, άρχισα να καταλαβαίνω οτι κάποιο λάκκο έχει η φάβα, αφού την ώρα που ερχόσουν, τη μια ο θείος είχε πάει να πάρει μπύρες (λες και υπήρχε διανυκτερευον σουπερ μαρκετ), την άλλη η μεγάλη ξαδέρφη κατέβηκε να σου ανοίξει την πόρτα της πολυκατοικίας αφου δεν χωρούσες απο τις σωληνώσεις του καλοριφέρ...!Αν και ψιλιασμένη λοιπόν δεν απογοήτευσα αυτούς που προσπαθούσαν να μη μου χαλάσουν την εικόνα της ύπαρξης σου...!
Ήρθε και ο καιρός που έπρεπε να κάνω και γω τα δικά μου σενάρια για να επισκεφτείς τα πιτσιρίκια μου! Όχι για πολύ αφού κατάλαβαν οτι ο Αγιος Βασίλης περνούσε πρώτα απο το Jumbo για να κάνει τα ψώνια του!!
Τέλος παντων....φέτος όμως σίγουρα έχω ανάγκη και γω και όλοι μας να πιστέψουμε σε ενα διαφορετικό παραμύθι..σε ΣΕΝΑ...!!! Άλλωστε έχουμε παραμυθιαστεί γενικώς και ειδικώς όλοι μας και ο καθένας μας ξεχωριστά!!

σου γράψα λοιπόν γράμμα φέτος...και περιμένω μέσα σε όλα να με κάνεις, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ να πιστέψω ξανά...!όχι σε παραμύθια, όχι σε fake "μοναδικότητες", αλλά σε πραγματικότητες, σε συναισθήματα και σε ανθρώπους, μια που The fairytale gone bad, ας πάει καλα η πραγματικότητα τουλάχιστον!!!!!
 
Lilith





6 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Εύχομαι ότι καλύτερο για το 2012 για σένα και αυτούς που αγαπάς! Υγεία, αγάπη, ηρεμία! Πολλά πολλά φιλιά και να περνάς υπέροχα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις ευχές μας, εκ βάθους καρδίας, δια αίσιον και ευτυχές το Νέον Έτος!

    Αθηνά, mitsopd, Μαρίνα Ζέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Leviathan....τρυφερές ευχες βγαινουν απο τρυφερες ψυχες!!!!Να απολαυσεις οτι ποθείς καλέ μου το νεο ετος!!!αγκαλια γεμάτη με ανθρωπους που αγαπάς!!!φιλι γλυκο!!!

    @Αθηνα ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!....ΕΥΤΥΧΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΤΟΣ και για εσας....να χετε μονο χαρές, χαβαλέ και κοφτερό, ιδιαιτερο πνευμα οπως αυτο που εχετε...!!!!(Κανατε θραυση εμαθα)....kisses to all..Αθηνα, Mitsopd, Μαρίνα Ζεας!!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς ποτέ δεν πίστεψα κ νομίζω στερήθηκα ίσως το καλύτερο παιδικό παραμύθι, γιατί δεν είναι κάτι που το διαβάζεις, είναι κάτι που το ζεις!!

    Ελπίζω γενικότερα ο καινούριος χρόνος να μας βοηθήσει όλους να ξαναβρούμε πίστη...
    Κυρίως στους ανθρώπους!!

    Καλή Χρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Douli μου..καμια φορά είναι καλύτερα αν δεν πιστευουμε στα παραμυθια.....για αυτο και γω λεω οτι αφου the fairytale gone bad ας παει η πραγματικότητα τουλαχιστον!!!δεν ειναι ειναι τα παραμυθια που εχουμε αναγκη να πιστεψουμε αλλα σε πραγματικότητες και αλήθειες!!! σε αληθινους ανθρωπους και αληθινα συναισθηματα!!ευχομαι οτι καλυτερο για σενα!!! φιλι γλυκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.....μπήκαν σε τροχια......!!!