ΕΓΩ.......

Η φωτογραφία μου
Καπου εκει στον κόσμο.., ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, Greece
και όπως όλοι ετσι και γω....είμαι στον κόσμο μου! Στη δική μου σφαίρα, ατμόσφαιρα και στρατόσφαιρα! Κοινώς "εχω μπεί σε τροχιά"..οχι γιατι ήθελα απαραίτητα..αλλά ίσως γιατι με βάλανε!ετσι λοιπόν καθισμένη αναπαυτικά πάνω στη μαγική μου ιπτάμενη σκουπα (γιατι εγω ναι...με "σκουπα" επελεξα να σεργιανίσω τον κόσμο) και μελετώντας ξόρκια και συνταγές με μαντζούνια για να κάνω τον "κόσμο" μου καλύτερο, σας καλωσορίζω!!!! Σημείωση μου: Για να "πουλήσεις" πνεύμα,πρέπει να το χείς!......Lilith

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Το πρωτο μου βραβείο......

άν και μικρό,....τσικό θα έλεγα...πήρα και γω το πρώτο μου βραβείο!!!Μου το χάρισε η νεα βλογερφιλη μου η Elegance, http://fairylandofelegance.blogspot.com  !!! την ευχαριστώ ιδιαίτερα και της ευχομαι απο καρδιάς τα καλύτερα!!!παραθέτω την ανάρτηση της λοιπόν:


Το πρώτο μου δώρο -βραβείο- για τα Χριστούγεννα δεν μου το έφερε ο Αη-Βασίλης αλλά τα χρυσά κορίτσια Pela Sofi του Τhat's Eat!
Να είναι καλά και τις ευχαριστώ πολύ!!!
Το βραβείο αυτό αφορά μικρά ιστολόγια με κάτω από 200 αναγνώστες.
   Με τη σειρά μου και εγώ θάθελα να το προσφέρω σε νέους και παλιούς      μπλογκοφίλους εύχοντας να αποκτήσουν τα ιστολόγιά τους 2012 αναγνώστες.!!!

Το προσφέρω λοιπόν σε:

tarsia:http://utopia-tarsia.blogspot.com
Vicky:http://mystratosfaira.blogspot.comLilith

4 σχόλια:

.....μπήκαν σε τροχια......!!!