ΕΓΩ.......

Η φωτογραφία μου
Καπου εκει στον κόσμο.., ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, Greece
και όπως όλοι ετσι και γω....είμαι στον κόσμο μου! Στη δική μου σφαίρα, ατμόσφαιρα και στρατόσφαιρα! Κοινώς "εχω μπεί σε τροχιά"..οχι γιατι ήθελα απαραίτητα..αλλά ίσως γιατι με βάλανε!ετσι λοιπόν καθισμένη αναπαυτικά πάνω στη μαγική μου ιπτάμενη σκουπα (γιατι εγω ναι...με "σκουπα" επελεξα να σεργιανίσω τον κόσμο) και μελετώντας ξόρκια και συνταγές με μαντζούνια για να κάνω τον "κόσμο" μου καλύτερο, σας καλωσορίζω!!!! Σημείωση μου: Για να "πουλήσεις" πνεύμα,πρέπει να το χείς!......Lilith

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

"Μέλος τεχνητό"....Lilith




Δεν βρίσκω άλλη λύση…
Παλαιψα… να συνηθίσω μα δεν φοριέται ευκολα, κατάσαρκα η απώλεια!
Πείστηκα πια πως από τουτη τη μάχη βγήκα λειψή…! Πήρα απόφαση πως δεν είμαι ολάκερη… πως μου λείπει μέλος, η ουσιαστικό ζωτικό όργανο για να πορευτώ!…
δεν ξέρω ποιο θα μπορούσε να χει το ονομα σου…!
Η απώλεια σου όμως πια άφησε πίσω της αναπηρία!… μισά μέλη, ακρωτηριασμούς, χιλιοτεμαχισμένους κόσμους…! Αποδέχομαι του ς όρους του παιχνιδιού και πληρώνω τις επιλογές μου! Αναπηρίες πληρωμένες – εκπληρωμένες…..
Ετσι πορευομαι πια …μέχρι να ρθει η ωρα.. «τεχνητό» μέλος να μου προσθέσουν!  να περπατώ…να τρέχω…να φχαριστιέμαι τη ζωή…!
μα πόσο να περπατήσεις μάτια μου με ξυλοπόδαρο????

            
            Lilith



2 σχόλια:

  1. Τα πάντα μπορείς να καταφέρεις!!! Ακόμη και με ξυλοπόδαρο. Καληνύχτα!!! φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι αν περπατησεις δεν θα εχει το ιδιο αγκαλιασμα θαλμπωρης οπως εκεινοι οι περιπατοι του μαζι...(ποσο νιωθω καθε σου λεξη)
    το λατρεψα....
    κρατα ελπιδα αναγεννησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.....μπήκαν σε τροχια......!!!