ΕΓΩ.......

Η φωτογραφία μου
Καπου εκει στον κόσμο.., ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, Greece
και όπως όλοι ετσι και γω....είμαι στον κόσμο μου! Στη δική μου σφαίρα, ατμόσφαιρα και στρατόσφαιρα! Κοινώς "εχω μπεί σε τροχιά"..οχι γιατι ήθελα απαραίτητα..αλλά ίσως γιατι με βάλανε!ετσι λοιπόν καθισμένη αναπαυτικά πάνω στη μαγική μου ιπτάμενη σκουπα (γιατι εγω ναι...με "σκουπα" επελεξα να σεργιανίσω τον κόσμο) και μελετώντας ξόρκια και συνταγές με μαντζούνια για να κάνω τον "κόσμο" μου καλύτερο, σας καλωσορίζω!!!! Σημείωση μου: Για να "πουλήσεις" πνεύμα,πρέπει να το χείς!......Lilith

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Το κοπή τη πίτα ........του Αμαρτωλού Ραδιοφώνου...
Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, είναι η δική μας/σας μέρα.

Το Sin Radio κόβει την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα και καλεί όλους τους φίλους του να γνωριστούν και να δοκιμάσουν την κουζίνα ενός απο τους 5 καλύτερους chef αυτή την στιγμή στην Αθήνα, του Olivier Campanha.

Στον πολύ όμορφο χώρο του Mono restaurant o Olivier επιμελήθηκε ένα άκρως αμαρτωλό μενού αποτελούμενο απο 14 πιάτα (θα σερβιριστούν όλα!) για τους καλεσμένους μας και όλο αυτο στην τιμή των 20 euro ανα άτομο (περιλαμβάνεται νερό). 

Η τιμή για το κρασί είναι στα 10 ευρώ το μπουκάλι και για τα αναψυκτικά τιμές καταλόγου. Επίσης, προσφέρονται ούζο και τσίπουρο (τιμές καταλόγου).

Η μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα ανήκει στους συνήθεις υπόπτους (Λουστράκος & Evil Chef) που θα διαμορφώσουν την playlist που θα ακούγεται και απο το σταθμό εκείνο το βράδυ.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, στη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται εδώ, να μας στείλετε μέχρι τις 09/01 τη δήλωση συμμετοχής σας με τα στοιχεία σας και τον αριθμό όσων τυχόν θα σας συνοδεύσουν για να προετοιμαστεί εγκαίρως ο χώρος να μας υποδεχτεί - με τίτλο θέματος (θα υπάρχουν τα στοιχεία σας στο κατάστημα και θα επιβεβαιώνεται η πρόσκληση σας).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και αν τυχόν συμπληρωθούν όλες 
οι διαθέσιμες θέσεις θα ενημερώσουμε.

Το μενού της βραδιάς είναι το παρακάτω....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.....μπήκαν σε τροχια......!!!