ΕΓΩ.......

Η φωτογραφία μου
Καπου εκει στον κόσμο.., ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, Greece
και όπως όλοι ετσι και γω....είμαι στον κόσμο μου! Στη δική μου σφαίρα, ατμόσφαιρα και στρατόσφαιρα! Κοινώς "εχω μπεί σε τροχιά"..οχι γιατι ήθελα απαραίτητα..αλλά ίσως γιατι με βάλανε!ετσι λοιπόν καθισμένη αναπαυτικά πάνω στη μαγική μου ιπτάμενη σκουπα (γιατι εγω ναι...με "σκουπα" επελεξα να σεργιανίσω τον κόσμο) και μελετώντας ξόρκια και συνταγές με μαντζούνια για να κάνω τον "κόσμο" μου καλύτερο, σας καλωσορίζω!!!! Σημείωση μου: Για να "πουλήσεις" πνεύμα,πρέπει να το χείς!......Lilith

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

25 shokin' αλήθειες για το sex




25 shokin' αλήθειες για το sex

Μερικές φορές δεν πιστεύουμε κάτι, επειδή μας φαίνεται αστείο...

Δεν είναι όμως έτσι παρακάτω θα δείτε 25 αλήθειες και στατιστικές για το σεξ, μπορεί να σας φαίνονται αστεία, αλλά δεν είναι !...


1. Οι Άντρες, κατά μέσο όρο, σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα....(ελααααα?????).....

2. Σε κάθε κανονική ιστοσελίδα, υπάρχουν 5 σελίδες που περιέχουν π0ρν0....(θα πρεπε να χουν και άλλες πέντε για ψάρεμα για αυτούς που δεν χρησιμοποιούν το πορνό...)



3. Τα γένια ενός άντρα μεγαλώνουν πιο γρηγορότερα όταν προσδοκούν να κάνουν σεξ ....(για αυτό στην Ελλάδα υπάρχει υπερκατανάλωση στα ξυραφάκια και στους αφρούς ξυρίσματος..Ροβινσώνες όλοι)

4. Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ, που έχουν ως αποστολή να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να κάνουν "γυναίκες" τις κοπέλες , οι οποίες τους πληρώνουν για το προνόμιο να τους κάνουν σεξ για πρώτη φορά !...(...αυτό είναι δεν θα τους σπουδάσω τους γιους μου...θα τους στείλω στη Γκουάμ)

5. Η λέξη «γυμναστήριο» προέρχεται από το αρχαιοελληνικό «γυμνάζειν» που σημαίνει «να ασκείσαι γυμνός», όπως ήταν το σύστημα στην αρχαία Ελλάδα....(...ε, μερικές τηρούν το αρχαίο "γυμνάζειν" στα γυμναστήρια...)

6. Το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση , στο κρεβάτι , ήταν : ο Φρεντ και η Βίλμα Flintstone...( you know....i'm not Vilma Flinstone...BUT I CAN MAKE YOUR BED ROCK)

7. Στην Ινδία είναι φθηνότερο να κάνεις σεξ με μια ιερόδουλη παρα να αγοράσεις ένα προφυλακτικό...(τωρα αυτό ειναι δέλεαρ????)

8. Το σεξ, βιοχημικά δεν έχει καμία διαφορά από το να τρώς μεγάλες ποσότητες σοκολάτας.....(χα...! το ξέρα...)

9. ‘Οταν κάνουμε Sex καίμε 360 θερμίδες την ώρα.....(καιρός να κολλήσουμε ένσημο στο "σπορ"..όσοι θελουμε να χάσουμε κιλά)

10. Το ρεκόρ οργασμών σε μια ώρα για τους άντρες, είναι 16.....(16????????????)

11. Οι νεότεροι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 , ζούσαν στην Κίνα το 1910...( άντε να κανεις σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε κεινα τα παιδιά.....τωρα ε?)

12. Στην Ινδονησία η ποινή για αυτοϊκανοποίηση …. είναι ο αποκεφαλισμός....(τι λε ρε φίλε.....στην Ελλάδα σου χαρίζουν ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΊΑ!!!!!!!!!!) 

13. Οι γαλοπούλες μπορούν να αναπαραχθούν χωρίς σεξουαλική επαφή. Δηλαδή με παρθενογένεση....(Virgin Mary....really????)

14. Το 85% των ανδρών που πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς κατά τη συνουσία, διαπιστώνεται ότι έχουν εξαπατήσει τις συζύγους τους...(αν έμεναν με τις γυναίκες τους θα πέθαιναν απο βουβωνικό οίδημα...οπότε....μια και εξω...και το ευχαριστήθηκαν...good job guys...)

15. Το 40% των γυναικών λέει ότι είχε οργασμό ενώ έβλεπε σεξουαλικό όνειρο. Το ίδιο ποσοστό για τους άντρες είναι 80%....(...ασχολίαστο...- ακόμα και κει..ριγμένες είμαστε)

16. Το κορνάρισμα (στο αμάξι των νεόνυμφων) προέρχεται από μια παράδοση που λέει ότι έτσι εξασφαλίζεται το καλό σεξ.....(χμμμμ...ναι ...καλα..)

17. Ένας οργασμός γουρουνιών διαρκεί 30 λεπτά....( α, ρε κωλόφαρδα γουρούνια.....)

18. Ο μεγαλύτερος αριθμός παιδιών που είχε μια μητέρα είναι 69 παιδιά....(ουτε για πλάκα...)

19. Σύμφωνα με το Κάμα Σούτρα, αν ένας άντρας πίνει γάλα καμήλας με μέλι μπορεί να έχει στύση 24 ώρες το 24ωρο....(Εισαγωγή καμήλες τωρααααααα.......)

20. Οι άνθρωποι, οι πιθήκοι, και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση....(ασχολίαστο)

21* Το 60% των γυναικών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» ήταν χάλια. Ενώ το 14% των ανδρών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» δεν ήταν καθόλου απολαυστική.* Δηλαδή οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν μόνο την πρώτη φορά (μετά δώστου να καταλάβει !!)...(μετά βαστάτε Τουρκοι τ'αρματα)

22. Σύμφωνα με τις έρευνες Κίνσευ, το 75% των ανδρών εκσπερματώνει μέσα σε τρία λεπτά από την στιγμή της διείσδυσης. Ενώ ολόκληρη η σεξουαλική πράξη έχει μέση διάρκεια 15 λεπτά....(αυτό πια....το εχουμε εμπεδώσει)....

23. Το 1% των γυναικών μπορεί να φτάσει σε οργασμό μόνο με τον ερεθισμό του στήθους (αν δεν αισθάνεστε και πολύ περήφανοι για το απόκτημα σας .. ασχοληθείτε με το στήθος για κανα 5 ώρο , όλο και κάτι θα καταφέρετε )....(...........και αν δεν καταφέρετε....ρίχτε το στο βελονάκι)

24. Στον Μεσαίωνα, οι άπιστες γαλλίδες σύζυγοι υποχρεώνονταν να κυνηγήσουν ένα κοτόπουλο μέσα στους δρόμους της πόλης, ολόγυμνες.....(και αν το έπιαναν?????)

25. Οι αρσενικοί και θηλυκοί αρουραίοι μπορούν να κάνουν σεξ 20 φορές την ημέρα.....(.....ευτυχώς που υπάρχει και μετενσάρκωση....).....


σχολιασμοί...δικοί μου....

2 σχόλια:

  1. 1. Μύθος
    4. Που είναι το Γκουάμ είπαμε?
    8. με το σεξ χάνεις θερμίδες, με την σοκολάτα βάζεις
    15. χμ.. μάλλον γιατί οι άντρες το πρωί θα είναι σίγουροι ότι είχαν οργασμό & ας μην θυμούνται το όνειρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. ...Μυθος ε????κρίιιιιμα!
      2.http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%87%CE%AC%CE%BD
      3. .....ε, δεν μπορείς να τα χεις όλα σε αυτη τη ζωή..
      4. Χαχαχαχαχα...σωστά...θαυμάζουν τον κοπο τους βρε αδερφε.....!!!

      Καλό Βραδυ .... ;)

      Διαγραφή

.....μπήκαν σε τροχια......!!!