ΕΓΩ.......

Η φωτογραφία μου
Καπου εκει στον κόσμο.., ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, Greece
και όπως όλοι ετσι και γω....είμαι στον κόσμο μου! Στη δική μου σφαίρα, ατμόσφαιρα και στρατόσφαιρα! Κοινώς "εχω μπεί σε τροχιά"..οχι γιατι ήθελα απαραίτητα..αλλά ίσως γιατι με βάλανε!ετσι λοιπόν καθισμένη αναπαυτικά πάνω στη μαγική μου ιπτάμενη σκουπα (γιατι εγω ναι...με "σκουπα" επελεξα να σεργιανίσω τον κόσμο) και μελετώντας ξόρκια και συνταγές με μαντζούνια για να κάνω τον "κόσμο" μου καλύτερο, σας καλωσορίζω!!!! Σημείωση μου: Για να "πουλήσεις" πνεύμα,πρέπει να το χείς!......Lilith

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Το φαινόμενο του "ΔΗΘΕΝ".......Lilith

.......πάντα στη ζωή μου έλεγα και πίστευα οτι δεν είχα αλλεργίες....δεν με πείραζε τίποτα, ούτε φαγητά, ούτε έντομα, ούτε φυτά....τίποτα...κανένα αλλεργικό σύμπτωμα!!!!όμως τελικά πρόσφατα μου εκδηλώθηκε "αλλεργία" μεγίστη αφού κατάλαβα πλέον τι είναι ικανό να μου προκαλέσει αλλεργικό ΣΟΚ...!!ναι, ναι....ασφυξία, πανικό, οίδημα (ίσως και σε επίμαχα σημεία), εξανθήματα, ίλιγγο, τάση για έμετο...(ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ)!!! πάσχω λοιπόν απο την λοίμωξη του φαινομένου "των ΔΗΘΕΝ"...!!
Δήθεν σχέσεις, δήθεν συναισθήματα, δήθεν φιλίες, δήθεν αγάπες, δήθεν γάμοι, δήθεν ακέραιοι χαρακτήρες, δήθεν ταλέντα, δήθεν μοναδικότητες, δήθεν επαγγελματίες, δήθεν  συγγενείς...!!!θα μου πείτε...γίνεται?????γίνεται...γίνεται!!!ευτυχώς οχι κατα κόρον, όχι κατά συρροή, όχι με όλους τους ανθρώπους και ΕΥΤΥΧΩΣ όχι με όλες τις σχέσεις!!!!! Όλοι μιλάμε για το πόσο ειλικρινείς είμαστε και πόσο μπορεί να έχουμε προδοθεί απο τους άλλους...και οτι κανένας μας, μιλώντας ο καθένας για τον εαυτό του, είναι απόλυτα αληθινός, αυθεντικός και καλοπροαίρετος...!!!πως γίνεται ομως να είμαστε ολοι έτσι και να έχουμε παράπονα ο ένας απο τον άλλον??? αν όλοι ΔΕΝ είμασταν ΔΗΘΕΝ τότε θα είμασταν και ικανοποιημένοι και πραγματικά ευχαριστημένοι και απο τους γύρω μας αλλά και απο τον εαυτό μας....!....δεν θα αναγκαζόμασταν απο κάνεναν και απο τίποτα να κάνουμε κάτι που δεν εκφράζει την αλήθεια μέσα μας!

στη ζωή μου περπάτησα σε δρόμους...άλλοι σκοτεινοί, άλλοι φωτισμένες λεωφόροι, άλλα σκοτεινά μοναχικά μονοπάτια!!!όμως είτε υπήρχε κάποιος να του κρατώ το χέρι είτε ήμουν μόνη...ΠΟΤΕ δεν έδωσα κάτι διαφορετικό απο αυτό που ένοιωθα!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ...καλό..η κακό...!θετικό η αρνητικό...!!!το έδωσα απόλυτα, χωρίς να κρατήσω τίποτα πίσω! .......ήταν εκεί και ήταν δικό μου!!!κάποιες φορές ντράπηκα που ήταν αυτή η υφή του, που δεν είχα τρόπο να το παραδώσω εκεί που έπρεπε και με τάκτ, που απλά έτυχε σε μένα....με μια απορία .."γιατί σε μένα, γιατί τώρα"...όμως σταμάτησα πια να ρωτάω...!όλα άλλωστε γίνονται για κάποιο λόγο!!!όσο και να λέμε πως, οτι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς...τις στιγμές που γινόμαστε χίλια κομμάτια...ευχόμαστε οτι δεν μας σκοτώνει να μας είχε σκοτώσει!!!!ναι έτσι είναι!!!! Όπως και να χει...είπαμε όλα γίνονται για ΚΑΠΟΙΟ λόγο!!!!!!!!!.........τον οποίο τον μαθαίνουμε εν καιρώ!!!!

Όμως το "ΔΗΘΕΝ", όταν το ζεστάνει η αγάπη, όταν φυσήξει πνοή ζωής μέσα του, όταν το αγκαλιάσει με πάθος, όταν το φιλήσει και όταν σταλάξει στα μάτια του απόλυτα συναισθήματα....θα φανεί.....!!θα ξεσκεπαστεί.....!!!!χωρίς ντροπή..με περίσσιο θράσος και αναίδεια!!!και τότε όλα αλλάζουν...!!!!η αγάπη βασανίζεται, σκίζει σάρκες, αγριεύει, θεριευει, κηδεύει  θρηνεί...γιατί την πρόδωσαν...γιατί ψάχνει λόγους στα γιατί της και αιτίες να συγχωρέσει!!!γιατί ζητάει να συγχωρέσει, γιατί η αγάπη και αυτό ποθεί......!!!!!
μόνη λύση...γλυκό νανούρισμα να τραγουδηθεί, να περάσει ενα χέρι πάνω απο το "στήθος" της λατρεύοντας τα "μινοράκια" που ξεβράζουν οι ανάσες της, να της μεριάσει τις θύελλες..να της φιλήσει τα "φύλλα"...και να την κάνει να πιστέψει ξανα!!!!! 


Lilith



6 σχόλια:

  1. ουδείς αγάπησε την δηθενιά...
    τις ίδιες αλλεργίες έχουμε!
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Λουλουζι μου.....!!!την αγαπούν όσοι την έχουν....την κανακευουν...την ταιζουν..την φροντίζουν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χείμαρρος ήσουν Βίκυ μου...αλλά πως μπορώ να μη σε θαυμάσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @dark μου!!!!ο θαυμασμός ειναι δικός μου σε οτι καταθέτεις....!!!!!"απλά" συναισθήματα ....που κάποιοι τα αντέχουν, κάποιοι οχι!!!

    @Leviathan....μακρυα και αλάργα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπημένη μου αυθεντική Βίκυ. Τους περιέγραψες σωστά. Αλλά οι ίδιοι συνήθως έχουν άλλη εντύπωση για τον εαυτό τους και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτούν, γι' αυτό "μετά πρώτην και δεύτέραν νουθεσίαν" παραιτού (Απ. Παύλος).
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.....μπήκαν σε τροχια......!!!