ΕΓΩ.......

Η φωτογραφία μου
Καπου εκει στον κόσμο.., ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, Greece
και όπως όλοι ετσι και γω....είμαι στον κόσμο μου! Στη δική μου σφαίρα, ατμόσφαιρα και στρατόσφαιρα! Κοινώς "εχω μπεί σε τροχιά"..οχι γιατι ήθελα απαραίτητα..αλλά ίσως γιατι με βάλανε!ετσι λοιπόν καθισμένη αναπαυτικά πάνω στη μαγική μου ιπτάμενη σκουπα (γιατι εγω ναι...με "σκουπα" επελεξα να σεργιανίσω τον κόσμο) και μελετώντας ξόρκια και συνταγές με μαντζούνια για να κάνω τον "κόσμο" μου καλύτερο, σας καλωσορίζω!!!! Σημείωση μου: Για να "πουλήσεις" πνεύμα,πρέπει να το χείς!......Lilith

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

"Τι στέκεσαι....?! " Lilith

Τι στέκεσαι....?! Λες πως δρόμοι νέοι, ορθάνοιχτοι σε καρτερούν μακριά για να τους περπατήσεις! Εμπρός λοιπόν, ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ!  Τους πόθησες...για αυτό και "ανοίξαν".....! Τους "κέρδισες" επάξια!
Φόρα την καλή σου φορεσιά, διάλεξε την περπατησιά σου και αμόλα την καλούμπα της ψυχής σου. Εγώ θα καρτερώ εδώ....να κρατώ την άκρη της. Για να σου δείξω ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ όταν την χάσεις στο διάβα σου! 

Να σου την ξανασυστήσω όταν θα της στραπατσάρεις την ύπαρξη !!!!

..άντε μην στέκεσαι....αμόλα!!!!!....

Lilith 


Lilith

8 σχόλια:

  1. όχι, να μην καρτεράς!
    και αν τον δρόμο χάσει και αν θελήσει πίσω να γυρίσει καλούμπα να μην έχει...
    δεν την αξίζει, μην την προσφέρεις...

    φιλιά και καλημέρα Βικάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχεις άδικο Λυχνε μου.......!!!!!ίσως κατι τέτοιο να ήταν δίκαιο...που αξίζει ....!!!!τα φιλια μου !!!!!!<3

      Διαγραφή
  2. Δεν μπορεί
    είναι η μέρα σήμερα και είμαστε ποοολλλές συντονισμένες στο ίδιο μήκος κύματος!
    Θα φταίει ο ανάδρομος ( ότι και να είναι αυτό )!!
    Όπως έγραψα και σε μια φίλη, κράτα το κορμί και πέτα ψυχές και καρδιές και καλούμπες τώρα , γιατί έτσι κι αλλιώς (τα δίνεις αλλά ... )μόνο για να σκουπίζει κάποιος τα παλιά του υποδήματα χρησιμεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Levina μου...έχεις δίκιο...απόλυτο!!! ίσως θα έπρεπε να γράψω " οχι να σου την γνωρίσω αλλά να σου την πετάξω στα μούτρα και να σου δείξω πως έκανες τη δική μου, όταν την πέρασες για χαλάκι της εξωπορτας σου"........(καλύτερο ε??)

      Διαγραφή

.....μπήκαν σε τροχια......!!!