ΕΓΩ.......

Η φωτογραφία μου
Καπου εκει στον κόσμο.., ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, Greece
και όπως όλοι ετσι και γω....είμαι στον κόσμο μου! Στη δική μου σφαίρα, ατμόσφαιρα και στρατόσφαιρα! Κοινώς "εχω μπεί σε τροχιά"..οχι γιατι ήθελα απαραίτητα..αλλά ίσως γιατι με βάλανε!ετσι λοιπόν καθισμένη αναπαυτικά πάνω στη μαγική μου ιπτάμενη σκουπα (γιατι εγω ναι...με "σκουπα" επελεξα να σεργιανίσω τον κόσμο) και μελετώντας ξόρκια και συνταγές με μαντζούνια για να κάνω τον "κόσμο" μου καλύτερο, σας καλωσορίζω!!!! Σημείωση μου: Για να "πουλήσεις" πνεύμα,πρέπει να το χείς!......Lilith

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Όλα εχουν όρια....ακόμα και ο ξεπεσμός σου


επειδή όλα έχουν όρια...και επειδή...γνωρίζω πως τούτη την αναρτηση θα την διαβάσουν εκείνοι που την αξίζουν......! ενα θα πω......! 
μάθε πια στη ζωή σου να μην είσαι αντίγραφο...μάθε πια...να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις, λόγους, στοιχεία, λόγια που θα θελες παρα πολύ να σε εκφραζουν, μα η ανικανότητα σου και η αναπηρία σου δεν σε αφηνει και δεν θα σε αφήσει ΠΟΤΕ.......! γινε αυθεντικός-η, κάποια στιγμή!!!!...γιατι όσο και να μη  θες να μιμηθείς  ενα "παραδειγμα προς αποφυγη"  όπως έχεις προ - πει....αυτό ακριβώς κάνεις!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...και ΦΑΙΝΕΤΑΙ .....ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.!!! Πασχίζεις να δείξεις πως αξίζεις!....γιατί??? για να θεωρηθείς αξιος-Α σημασίας? προσοχής? αγάπης? αδυναμίας? έρωτα? !! γιατι δεν μπορείς να εμπεδωσεις πως είμαι ενα παραδειγμα ζωής...έρωτα, πάθους, λατρείας απόλυτης, πνευματική, ψυχικής, σωματικής ταυτισης που δεν μπορείς και ΔΕΝ θα γίνεις ΠΟΤΕ!!!!!!!...........
δεν ειναι κακό να εχεις ΧΑΜΗΛΗ συναισθηματική νοημοσυνη.....ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ καποιου που λες πως δεν θες να μοιασεις....καποιου που για καποιον ειναι και θα είναι κάθε του πνοή!!!!!
γύρνα στο κλουβί σου λοιπον.......και πρόσεχε....γιατι ολα εχουν όρια..!!! ακόμα και ο ξεπεσμός σου!!!

8 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι, γνωρίζουμε τα όρια είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω; Μην ασχολείσαι,αγνόησε, περιφρόνησε, εκτός και αν θίγεται με ενέργειες η υπόληψη σου. Αλλιώς στάσου στο δικό σου ύψος.
    Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενοχλούμαι απίστευτα όταν κάποια άτομα που δεν έχουν τίποτα δικό τους να επιδείξουν χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ "δυναμικές" άλλων, (με ενοχλεί πίοτερο όταν είναι δικές μου), για να αποκτήσουν ταυτότητα, υπόσταση, η για να δώσουν τεχνητές αναπνοές σε απεγνωσμένες κινήσεις σωτηρίας εαυτών, σχέσεων, μυαλών... γιατί αυτό ειναι που τους λείπει....! δεν εχουν τιποτα απολύτως να δώσουν παρά το απέραντο κενό του μυαλού και της ψυχής τους! ζουν σε μια διαρκή ΔΗΘΕΝΙΣΤΙΚΗ "ευτυχία" προσπαθώντας να καμουφλάρουν τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ανεπάρκειες τους....! Ισως βεβαια θα πρεπε και να γελώ με την κατάντια τους η να τους συμπονώ ..απλά λόγω ανάδρομου, η συμπονετική μου διαθεση ....εχει παει εναν μικρό περίπατο...

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Vicky μου και Καλό μήνα να έχεις, να έχουμε...Μην ασχολείσαι ( με την ανεπάρκεια/καφρίλα των άλλων ), αγνόησε...ο καθένας ξέρει τι είναι...( κι ας μην το παραδέχονται ). Πολύ σωστή η ερώτηση της marimar πιο πάνω...
    Η ζωή θέλει επιμονή, υπομονή, αποφασιστικότητα, μπόλικη δόση χιούμορ, ένα σοβαρό σετ μπαλάκια ( συγνώμη για την έκφραση ) και ένα λαμπερό χαμόγελο και νομίζω πως τα διαθέτεις όλα!
    Πολλά φιλιά :)

    υγ :"...η φύση είναι σοφή κι ο χρόνος τέτοιος
    που τίποτα δεν μένει καλυμένο.
    Και με το πλήρωμα του
    Ίσως τότε - η συνειδητοποίηση
    του πραγματικού σας εαυτού
    το ρίξιμο της μάσκας
    να΄ναι το πιο συνταρακτικό
    clue της βραδιάς ".
    ( μέρος από κάτι που είχα γράψει το 95 και νομίζω ταιριάζει στις περιστάσεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα αυτό ειναι το θέμα....το clue της βραδιάς...οι μάσκες που πέφτουν...!!!!!! το θεμα ειναι οτι αυτοί που τις φορούν γίνονται ακόμα γελοιότεροι όταν πέφτουν οι δικές τους μάσκες...νομίζοντας πως τις φορούν ακόμα...!!!! ....σαν να χαίρεσαι που φοράς τιράντες αλλα χωρίς να καταλαβαίνεις πως ο πισινός σου ειναι ακάλυπτος και σε κοινή θέα.....! τι γέλιο κάνω με αυτή την κατάντια...!

      ...Thank you love!!!

      Διαγραφή
  3. Koριτσάκι μου
    Υπάρχει μια λέξη ... Αξιοπρέπεια ... που έχει μεγάλη σημασία για την ζωή κάποιων και για άλλους είναι άγνωστη λέξη.
    Μπορεί να κάνει ότι θέλει ο καθένας, να γελά, να μιλά, να πράττει ... όλα όμως έχουν ένα όριο κι όταν αυτό ξεπερνιέται αρχίζει η χώρα της γελοιότητας. Ο ξεπεσμός είναι κι αυτός επιλογή και το τίμημα που πληρώνει ανάλογο.

    Τα φιλιά μου
    Καλό μήνα να έχεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Levinaki μου.....!!!!....είπες μεγάλες κουβέντες....την αξιοπρέπεια μακιγιάρουν ωραίτατα οι Δηθενιστές.....κατ' οπως τους βολευει...!

      Διαγραφή
  4. να πώ καλό μήνα και να σαι καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω με τις προλαλλήσασες..Μην ποτίζεις τη γλάστρα της μικροπρέπειας του καθενός, έχεις πολλούς κήπους στο αύριο να στολίσουν τη ζωή σου! -και μια Βίκυ να στολίσει τους κήπους ;)

    Φιλιά πολλά, καλά να περνάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.....μπήκαν σε τροχια......!!!