ΕΓΩ.......

Η φωτογραφία μου
Καπου εκει στον κόσμο.., ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, Greece
και όπως όλοι ετσι και γω....είμαι στον κόσμο μου! Στη δική μου σφαίρα, ατμόσφαιρα και στρατόσφαιρα! Κοινώς "εχω μπεί σε τροχιά"..οχι γιατι ήθελα απαραίτητα..αλλά ίσως γιατι με βάλανε!ετσι λοιπόν καθισμένη αναπαυτικά πάνω στη μαγική μου ιπτάμενη σκουπα (γιατι εγω ναι...με "σκουπα" επελεξα να σεργιανίσω τον κόσμο) και μελετώντας ξόρκια και συνταγές με μαντζούνια για να κάνω τον "κόσμο" μου καλύτερο, σας καλωσορίζω!!!! Σημείωση μου: Για να "πουλήσεις" πνεύμα,πρέπει να το χείς!......Lilith

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Οι δικές μου ευχές........

Δεν ξέρω πως μπορεί να βρεί το Άγιο Φως ο καθένας σας...! μπορεί μέσα από δυσκολίες που πέρασε, από πόνους, από δύσβατα μονοπάτια να το βρεί στα μάτια ενός αγαπημένου του προσώπου, μπορεί μέσα από την πίστη του στο Θεό, μπορεί να το βρεί σκαλίζοντας μέσα στα συναισθήματα του η  ψάχνοντας στο μυαλό του, μπορεί μέσα από μια συγχώρεση, έναν έρωτα, μια φιλία. 
 
Δεν ξέρω τι μπορεί να θεωρηθεί  Άγιο Φως ..........

Εύχομαι όμως να ευλογηθείτε όλοι με την ικανότητα της ευρέσεως του, και από όπου και αν προέρχεται να είναι αυτό που θα καθαρίσει, θα καθ αγιάσει την ψυχή σας. Αυτό που θα την απαλύνει και θα της προσφέρει φροντίδα απλόχερα ώστε να  χαρίσετε και εσείς φροντίδα και αγάπη στους άλλους, σε αυτούς που δεν θα βρουν ΤΕΛΙΚΑ το δικό τους Αγιο Φως. Να φωτίσει κάθε εκατοστό σκοτεινής σας σκέψης και να σας δείξει δρόμους που θα τους ακολουθήσετε με αγάπη και πίστη γιατί θα είναι αυτό που θέλετε περισσότερο απο κάθε τι. 

Να δυναμώσει τα "ΘΕΛΩ" σας και να θωρακίσει τα "ΜΠΟΡΩ" σας για να μπορέσετε να ανακαλύψετε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ μέσα σας!!! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ......!!!!!!

Εύχομαι σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά 
ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΥΤΡΩΣΗ, ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ!!!!





Lilith

10 σχόλια:

  1. Πληρότητα! Υπέροχη ευχή!!! Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα εύχομαι με υγεία, χαρά, αγαπημένα πρόσωπα και αμέτρητες λιχουδιές!!! φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέεεεε μου!!!!!!!!!ολες μου τις ευχες και όσες ακομα θες δικές σου, να τις βιώσεις στο μέγιστο!!!!Να περάσεις τελεια!!!φιλι γλυκοοοοο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι μακράν από τις ωραιότερες ευχές που έχω διαβάσει!
    να είσαι καλά Βικούλα μου, να βρεις και συ την πληρότητα και το φως σου, όπως και όπου το θέλεις!
    σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύχνε μου....!!!!!χίλια ευχαριστω...μια που τα ευχομαι, παλευω για αυτα συχνα-πυνκνα!!!!!ευχομαι το καλυτερο για ολους μας!!!να περασεις υπεροχα...αγκαλια με ανθρωπους που λατρευεις!!!φιλια πολλα πολλα!!!!!

      Διαγραφή
  4. Αμην Παναγια μου...Καλη ανασταση Βικακι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σου ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!
    Σε ασπαζόμαστε,
    Αθηνά και Μήτσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη Ανάσταση Αθηνά μου, να περάσετε ΥΠΕΡΟΧΑ! Φιλιά στο στεφάνι σου! (Ροβολήστε και κατα τα μέρη μας με την πρωτη ευκαιρία)!!!!μακια πολλά!

      Διαγραφή
  6. Καλή Ανάσταση στις ελπίδες και στα όνειρά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένε, της λατρεμένης μου "Μαρούσκας" (αραβωνιαρα)...ευχομαι οτι καλύτερο για σένα και για οσους αγαπάς και σ'αγαπουν!!!!να περασετε τελεια!!!!φιλια πολλά!!!!!

      Διαγραφή

.....μπήκαν σε τροχια......!!!