ΕΓΩ.......

Η φωτογραφία μου
Καπου εκει στον κόσμο.., ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, Greece
και όπως όλοι ετσι και γω....είμαι στον κόσμο μου! Στη δική μου σφαίρα, ατμόσφαιρα και στρατόσφαιρα! Κοινώς "εχω μπεί σε τροχιά"..οχι γιατι ήθελα απαραίτητα..αλλά ίσως γιατι με βάλανε!ετσι λοιπόν καθισμένη αναπαυτικά πάνω στη μαγική μου ιπτάμενη σκουπα (γιατι εγω ναι...με "σκουπα" επελεξα να σεργιανίσω τον κόσμο) και μελετώντας ξόρκια και συνταγές με μαντζούνια για να κάνω τον "κόσμο" μου καλύτερο, σας καλωσορίζω!!!! Σημείωση μου: Για να "πουλήσεις" πνεύμα,πρέπει να το χείς!......Lilith

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Humor.....humor....MY humor......where the hell are you?????

......δεν μπορεί....μεταλλάχτηκα...!!!λίγο το κρύο, λίγο η κρίση, πολύ η ανεργία, ακόμα περισσότερο η σκατοψυχολογία που είχα το τελευταίο 5μηνο και πάνω απο όλα Ο ΚΑΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ....έγινε το κακό!!!!...δεν ήμουν έτσι εγώ...!!η μια μου "ατάκα" ξεχειλισμένη απο δόση, χιούμορ, αυτοσαρκασμού και καυστικότητας διαδεχόταν την άλλη..!!τώρα...μια "σιωπή" περίεργη...!μια ξινίλα...σχεδόν μόνιμη!!μια "ανικανότητα" εκτόνωσης όλου αυτού λές και το πνεύμα μου (αυτό το ελαααααχιστο που διαθέτω) έχει γεμίσει, λάσπες, βρύα, λειχήνες, χοντρά βατράχια και βδέλλες!!!!! δεν είμαι εγώ όμως έτσι....!!!τι διάβολο συμβαίνει...??

Ότι μπήκε μέσα  στο σκοτάδι "μια νυχτιά", ύπουλα, κρυφά, και μου πήρε ενα απο τα 174.000.000 προτερήματα μου και ίσως το σημαντικότερο......ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ!!!Το προκαλώ σε μονομαχία!!!!ΓΙΑΤΙ ...ΔΕΝ μπορώ έτσι...!!!! Δεν ζώ....!!! τι λύση να βρω δεν ξέρω...???να παω να με διαβάσει κανένας παπάς....να κάνω εξορκισμό?? να βάλω να με ξεματιάζουν για 40 συνεχόμενες μέρες?? να παω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν?? ότι "χολέρα" είναι αυτή που πέσε στο κεφάλι μου να φύγει..να φύγει ..να φύγει....!!!

Δεν θέλω να βλέπω την Κοιμωμένη του Χαλεπά στον καθρέφτη μου πλέον....!!!θέλω να βλέπω μικρό γελοίο ξωτικό που θα αλλάζει χρώματα ανάλογα με αυτόν που θα το αγγίζει, που θα χει πεταχτά αυτιά, γουρλωμένα μάτια και κάποιες φορές στο τσακίρ κέφι "φρύδι σηκωμένο".....που θα κάνει βλακείες, καραγκιοζιλίκια για να γελάνε οι αγαπημένοι του....γιατί το τελευταίο διαστήμα...δεν γελούν οι αγαπημένοι ΤΟΥ!!!!! ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!


Lilith




6 σχόλια:

  1. 8a figei i xinila...pou 8a paei... :) :) filiaaaaa kai kalo sou mima!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Γλυκε μου Leviathan.....το ελπίζω....!!!φιλι γλυκο!!!καλο ζεστο αγαπησιαρικο μηνα !!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μμμμμμμμμμ (με ξινισμένη μούρη), δεν κατάλαβα! Τι κακό δηλαδή έχει η ξινίλα;
    Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Αθηνά μου.....δεν έχει τιποτα η ξινίλα με οποιοδηποτε βάρος και αν εχει...αλλα αν ειναι μόνιμη ..μου κάνει ρυτίδες.......(ε, δεν κάνει..!κάνει??) καλο μήνα αγαπημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @λύχνε μου.......!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!<3<3<3!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.....μπήκαν σε τροχια......!!!